Nové pokrmy v Black Horse

Pátek, 5. říjen, 2012

vyzkoušejte novinky, které s láskou a pověstnou irskou drsností vytvořil šéfkuchař a spolumajitel restaurace Jaroslav Jíra se svým týmem.

vykostěné filátko z čerstvého haddocka, jemně zauzené na dubovém kouři v naší udírně

čerstvá kuřecí prsa, gratinovaná červená řepa

 kostíme a filetujeme skotské lososy. 

jehněčí kýta z našeho chovu,karotkové pyré, domácí noky, restované na sádle

Zpět na výpis

Sobotní nabídka

  • Předkrm

    ♣ Tartar z lososa s koprem a pomerančovým pyré, hráškové výhonky a pečivo (1a,4,7)
    185 Kč
  • Polévka

    ♣ Kukuřičný krém s limetovým mascarpone (7,9,12)
    65 Kč
  • Čerstvé hovězí

    ♣ Brasírovaná hovězí žebra marinovaná v tomatech, zázvoru a medu, čedarová kaše a kyselé cibulky (7,12)
    298 Kč
  • Special

    ♣ Konfitované kachní stehno, námi vyrobený perníkový knedlík, konfitovaný česnek a povidlová omáčka (1a,3,7,12)
    338 Kč
  • Čerstvé kuřecí

    ♣ Steak z vykostěných kuřecích stehen na salátu z trhaných listů s granátovým jablkem, kiwi a jablky, křupavý toast (1a,3,7,10,12)
    258 Kč
  • Čerstvá ryba

    ♣ Roláda z platýse plněná lososem, gratinovaný celer, grilovaná zelenina a citrusová omáčka (3,4,7,9,12)
    368 Kč

Rezervace je možné provádět telefonicky na +420 485 11 44 33