Nové pokrmy v Black Horse

Pátek, 5. říjen, 2012

vyzkoušejte novinky, které s láskou a pověstnou irskou drsností vytvořil šéfkuchař a spolumajitel restaurace Jaroslav Jíra se svým týmem.

vykostěné filátko z čerstvého haddocka, jemně zauzené na dubovém kouři v naší udírně

čerstvá kuřecí prsa, gratinovaná červená řepa

 kostíme a filetujeme skotské lososy. 

jehněčí kýta z našeho chovu,karotkové pyré, domácí noky, restované na sádle

Zpět na výpis

Polední nabídka

Pátek
4. říjen
  • Polévka

    ♣ Chlebové kyselo s houbami (1a,7,12)
    58 Kč
  • Polévka

    ♣ Celerový krém s kousky ryb a parmezánem (7,9,12)
    98 Kč
  • Čerstvé vepřové

    ♣ Pomalu pečená vepřová žebra, česnekovo-bramborové pyré a slaninový chips (7,10,12)
    168 Kč
  • Special

    ♣ Roláda z jelení kýty na jalovci, šípkovo-rybízové noky z kuskusu, karamelizovaná červená cibule (1a,3,7,12)
    248 Kč
  • Těstoviny

    ♣ Těstoviny s kuřecím masem, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a parmezánem (1a,3,7)
    158 Kč
  • Čerstvá ryba

    ♣ Filátko z lososa, pečené batáty, grilovaná cuketa s meduňkovou omáčkou a baby špenátem (4,7,12)
    218 Kč
  • "Easy" pokrm

    ♣ Smažený hermelín, vařený brambor a tatarská omáčka (1a,3,7,12)
    145 Kč
  • Dezert

    ♣ Borůvkový chessecake (1a,7)
    98 Kč

Rezervace je možné provádět telefonicky na +420 485 11 44 33