♣♣♣ Menu na SVATÉHO PATRIKA ♣♣♣

♣♣♣ Menu na SVATÉHO PATRIKA ♣♣♣

Pátek, 17. březen, 2023

Na pátek 17. 3. 2023 ♣ DEN SVATÉHO PATRIKA ♣ pro vás chystáme specialní menu, které budeme servírovat od 18.00 :-)

Předkrmy
♣ Potato skins with vegetable ragout and melted cheese
Plněné brambory zeleninovým ragú zapečené sýrem (7,12) 138,-
♣Spicy spare ribs, homemade bread and sweet chilli sauce
Pečená kořeněná vepřová žebra, námi upečený chléb a sladko-pálivá omáčka (7,12) 158,-

Hlavní chody
♣ Roast leg of lamb with mint sauce, veg and colcannon mash
Pečené jehněčí s mátovou omáčkou, zelenina a mačkaný brambor se zelím (7,12) 298,-
♣ Shepherd´s pie, vegetable salad
Pasáčkův koláč, zeleninový salát (7,12) 288,-
♣ Bangers and mash, onion sauce
Klobása z Davle, mačkaný brambor a cibulová omáčka (7) 228,-
♣ Fish and chips, lemon mayo and mushy peas
Smažená ryba, smažené plátky brambor, citronová majonéza a mačkaný hrášek (1a,3,4,7,12) 328,-

Dezert
♣ Apple crumble with whipped cream
Jablečný koláč se šlehačkou (1a,3,7)

Zpět na výpis

Denní nabídka

Středa
29. květen
  • Polévka

    ♣ Kuřecí vývar se zeleninou a špenátovým svítkem z chřestového piva (1a,3,7,9,12)
    58 Kč
  • Čerstvé hovězí

    ♣ Roast beef z amerického chuck rollu, gratinované brambory, barevné cibulky, restované žampiony a pepřová omáčka (3,7,10,12)
    218 Kč
  • Čerstvé kuřecí

    ♣ Pečené kuřecí stehno na divoko, tomatový bulgur a batátové pyré (1a,7,12)
    165 Kč
  • Čerstvé kuřecí

    OMEZENÁ NABÍDKA ♣ Chicken goujons v panko strouhance, jemná bramborová kaše a rajčatový salát (1a,3,7,12)
    168 Kč
  • Těstoviny

    ♣ Orecchiette s vepřovou panenkou, kapary, vejcem, chilli a parmezánem (1a,3,7)
    168 Kč
  • Čerstvá ryba

    ♣ Filátko z lososa, grilovaná zelenina a bylinková topinka z Benyho chleba a koriandrový olej (1a,3,4,7,12)
    218 Kč
  • "Easy" pokrm

    ♣ Krémová pohanka v omáčce z kozího sýra s červenou řepou a rukolou (7,12)
    145 Kč
  • Dezerty

    ♣ Dezerty ♣ vám nabídneme z našeho blackstra Fresh break :-)

Rezervace je možné provádět telefonicky na +420 485 11 44 33